Aktuellt om covid-19

Vi startar upp kvällsgrupperna from v 48, måndag 23 november. För att vi ska kunna bedriva en säker verksamhet och samtidigt förhålla oss till folkhälsomyndighetens och kommunens riktlinjer så kommer kvällslektionerna se ut på följande sätt:

Varje elev ska ha en vuxen som följer med och kan leda hästen om sådant behov finns.

Vi har två medhjälpare varje kväll som gör iordning hästarna inför lektionen och möter upp elever och föräldrar uppe i ridhuset. Eleverna gör inte iordning hästarna själv med undantag för vissa fortsättningsgrupper.

Följande tider gäller resterande veckor av terminen.
Lektion 1 17.45 – 18.30
Lektion 2 18.45 – 19.30
Du som elev kommer tidigast 15 min före lektionen.

Behöver du låna hjälm och säkerhetsväst så finns de i klubbstugan och inte i entré och omklädningsrum som tidigare. Se till att undvika trängsel!
Vi rekommenderar att du har egen hjälm och väst i dessa tider.

Undvik att vistas i omklädningsrum och klubbrum!

Utrustning som tyglar och sadel spritas av efter varje ridgrupp.

Alla tidigare restriktioner skall fortfarande följas. Håll avstånd (2 meter), tvätta händerna och använd handsprit. Stanna hemma om du har sjukdomssymtom!

Kom endast till stallet om du är frisk. Är någon i din familj sjuk så stannar du hemma

Uppdaterad: 23 NOV 2020 11:11 Skribent: Madelene Rinman

Vill du börja rida?
Läs mer om det på ridskolan.