Bli en lokal sponsor

Genom att blir sponsor till Luspens Ryttarförening stödjer du vår förenings strävan att ge främst barn & ungdomar en aktiv fritid.

Vi bedriver ridskoleverksamhet för barn, ungdomar & vuxna där majoriteten är flickor, vi bedriver också en väl fungerade handikappverksamhet.
På dagtid arbetar våra två anställda med bland annat ett projekt som heter ”stall för alla”.
Föreningens mål med projektet är att stallet och föreningen ska bli en naturlig möterplats där alla i vårt samhälle oavsett ålder, etnicitet, handikapp och kön ska känna sig välkomna.
Projektet erbjuder alla i Storumans kommun med någon form av funktionsnedsättning eller psykiskt omående gratis stall-lära.

Ditt bidrag hjälper oss att bibehålla & utveckla våra kärnområden ridskolan, handikappridning samt ett aktivt fritidsintresse.

Vi har 3 st sponsorpaket att erbjuda:

Som GULDSPONSOR får du:

• 1 st skylt i ridhuset, storlek ca 80x100 cm
  • Er logotype med länk till er hemsida på vår hemsida
  • Tillställningspaketet bestående av:
             - Omnämnande av speaker vid årets tillställningar
             - Möjlighet till produktpresentation vid en utvald tillställning

Pris: 12000:-/år + reklamskatt 11%

Som  SILVERSPONSOR får du:

• Er logotype med länk till er hemsida på vår hemsida
  • Omnämnande av speaker vid årets tillställningar

Pris: 8000:-/år + reklamskatt 11%

Som BRONSSPONSOR får du:

Pris: 4000:-/år + reklamskatt 11%

Andra sätt att sponsra vår verksamhet är genom bidrag till riktade ändamål t.ex:

• Inköp av häst/ponny där hästen/ponnyn döps efter företagets namn. Pris enligt offert.
  • Inköp av utrustning såsom sadel, ridhjälmar & annan utrustning. Pris enligt offert.
  • Inköp av hinder till hoppning där hindret får företagets namn. Pris enligt offert.
  • Utlåning av lastbil och/eller traktor, samt chaufför, vid hämtning av hö, skottning av paddock, vårstädning av hagar m.m.
  •   Vi tar gärna emot presentreklam etc. att användas som priser vid tävlingar och tillställningar.

För med info kontakta Kansliet: 0951-20457 eller This is a mailto link

Uppdaterad: 18 FEB 2015 13:29 Skribent: Therese Tiger

Vill DU börja rida?
För mer info klicka på länken Ridskolan.

elefon nummer: 070 - 274 76 42